Zalen

Atrium Café

Het Atrium Café is een sfeervol ingerichte ruimte die zeer geschikt is voor diverse bijeenkomsten en/of activiteiten. De ruimte biedt plaats voor circa 120 personen en is voorzien van een royale rookruimte. Natuurlijk is het café voorzien van een bar en een zeer geavanceerde geluidsinstallatie (BOSE) met aansluitmogelijkheden voor zowel mechanisch als live muziek. Het café is tevens voorzien van airco. Het café biedt ook mogelijkheden voor café sporten zoals: biljarten en darten.

Atrium Zaal

De Atrium Zaal is een gezellig ingerichte ruimte met een royaal podium (circa 70 m2). In de ruimte kunnen circa 250 zitplaatsen met tafels gecreëerd worden met zicht op het podium. Door middel van staantafels (ruim voorradig) kunnen ook andere evenementen plaatsvinden, waardoor circa 400 personen kunnen worden geherbergd. De Atrium Zaal is ook voorzien van een zeer geavanceerde geluidsinstallatie met aansluitmogelijkheden voor mechanisch als live muziek. In de zaal is tevens een speciale omroepinstallatie voor congressen, workshops, vergaderingen en dergelijke aanwezig.

Atrium Pub

De Atrium Pub is een gezellige pub voor bijeenkomsten en/of activiteiten tot circa 50 personen. Tevens bestaat de mogelijkheid de ruimte te voorzien van zitplaatsen met tafels, staantafels of een combinatie van beide. De Pub is voorzien van een zeer geavanceerde geluidsinstallatie met aansluitmogelijkheden voor zowel mechanisch als live muziek. De pub is voorzien van eigen toiletten. De pub is middels een schuifwand te koppelen aan de Atrium Spiegelzaal waardoor er in totaal ruimte is voor circa 110 personen.

Atrium Spiegelzaal

De Atrium Spiegelzaal is een zaal die ruimte biedt voor activiteiten tot circa 40 personen. De zaal is aan één zijde voorzien van een spiegelwand. D.m.v. de spiegelwand is de spiegelzaal vooral geschikt voor het uitoefenen van sporten. De spiegelzaal is voorzien van eigen toiletten en douches. De spiegelzaal is middels een schuifwand te koppelen aan de Atrium Pub waardoor er in totaal ruimte is voor circa 110 personen.

Kleine Vergaderzaal

De Kleine Vergaderzaal is het kleinste zaaltje en geschikt voor circa 20 personen. Het zaaltje is uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten of kleine workshops.

Grote Vergaderzaal

De Grote Vergaderzaal is een zaaltje voor circa 40 personen. Het zaaltje is uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten of workshops.

Activiteiten

Country dansen volwassenen
vrijdag 19 juli 2024
20:00 - 23:00
Repetitie Sambaband Batida
vrijdag 19 juli 2024
20:00 - 23:00
Bewegen voor ouderen
maandag 22 juli 2024
09:30 - 10:30
T'ai chi
maandag 22 juli 2024
11:00 - 12:00
Zumba (Trobar dansonderwijs)
maandag 22 juli 2024
18:30 - 19:30

Openingstijden Café

maandag
Gesloten
dinsdag
Vanaf 19:00 uur
woensdag
Gesloten
donderdag
Vanaf 19:00 uur
vrijdag
Vanaf 19:00 uur
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Spaar geld met EuroClix

Zoeken